Latest news

Blogg

 • akne
  11.04.2024 - Dr. Jahed Alahyar 0 Kommentarer
  Behandling av akne for alle aldersgrupper

  Akne og kviser er en av de mest vanlige hudlidelser som finnes, og er noe som mange av oss stifter bekjentskap med - ofte i løpet av ungdomsårene. Men selv om mange forbinder akne med tenårene, er det også mange voksne som får problemer med akne og kviser. 

  Les mer
 • neglesopp
  13.03.2024 - Dr. Jahed Alahyar 0 Kommentarer
  Få vakre ben | Bli kvitt neglesopp

  Opplever du at neglene på føttene har fått en gulhvit farge? Er neglene blitt flassete og tykkere enn de var før? Da har du muligvis fått neglesopp. Selv om neglesopp kan være sjenerende, er det ingen grunn til å fortvile. 

  Les mer
 • hårfjerning med laser
  07.02.2024 - Dr. Jahed Alahyar 0 Kommentarer
  Hårfjerning med laser - Hvem passer det for?

  Er du lei av sløve barberhøvler, voks og smertefull napping av hår? Da bør du overveie hårfjerning med laser. Laserhårfjerning er en populær måte å fjerne hår på, og flere velger denne smertefrie og holdbare løsningen, når de skal fjerne uønsket hårvekst.

  Les mer
 • Ultherapy behandling
  03.01.2024 - Dr. Jahed Alahyar 0 Kommentarer
  Ultherapy - Stram opp huden i ansiktet

  Synes du at huden begynner å bli slapp under haken, ansiktet eller rundt øynene? Kanskje du begynner å merke alderstegnene, men ikke ønsker å gjennomføre kirurgiske inngrep? Med Ultherapy kan du stramme opp huden, uten kirurgi. 

  Les mer
 • Tatovering
  06.12.2023 - Dr. Jahed Alahyar 0 Kommentarer
  Permanent fjerning av tatoveringer med laser

  Har du en tatovering som du ønsker å fjerne?  I klinikken vår i Oslo får vi ofte kunder som ønsker å fjerne tatoveringer. Vi har moderne laserutstyr som effektivt fjerner tatoveringer. Få svar på hvordan man fjerner en tatovering med laser. 

  Les mer
 • 09.11.2023 - Dr. Jahed Alahyar 0 Kommentarer
  Mikroplasma | Behandle akne og misfarging i huden

  Akne kan gi skjemmende arr i huden, og kan derfor ha negativ effekt på ens livskvalitet. I klinikken vår tilbyr vi behandling for akne og andre misfarginger i huden, og har stor suksess med gjenskapelse av hud, og bedring av hudens kvalitet. 

  Les mer
 • akne og arr
  26.10.2023 - Dr. Jahed Alahyar 0 Kommentarer
  Clear Skin Pro | Hvordan behandle aktiv akne og arr

  Har du uren hud, kviser og akne? Da er du ikke den eneste. Akne og kviser er en vanlig tilstand blant tenåringer, men også voksne kan streve med uren hud og akne. Heldigvis finnes det behandlinger som virker, både på aktiv akne og aknearr. 

  Les mer
 • 13.10.2023 - Dr. Jahed Alahyar 0 Kommentarer
  Skånsom hårfjerning med laser | Fjern uønsket hårvekst i lengre tid

  Bruker du uforholdsvis lang tid på barbering, voksbehandling og epilering? Så kan det være at du skal overveie om skånsom hårfjerning med laser kunne være en bedre løsning. Vi utfører laserhårfjerning med moderne utstyr.

  Les mer
 • Retinolserum
  28.09.2023 - Dr. Jahed Alahyar 0 Kommentarer
  Retinolserum - Hvordan retinol kan motvirke hudens aldring

  Det er de færreste av oss som kan unngå tidens tegn i huden, men det er mye vi kan gjøre for å eldes med ynde. Du har kanskje allerede hørt om retinol eller retinolserum, og hvilke underverker dette kan gjøre for huden - men hvis ikke, kan du med fordel lese videre. 

  Les mer
 • Rosacea
  14.09.2023 - Dr. Jahed Alahyar 0 Kommentarer
  Laser & Skin Clinic Oslo - Hva er rosacea og hva kommer det av?

  Rosacea er en utbredt hudlidelse som rammer omkring 10% av oss. Det er en kronisk lidelse som gir rødme, synlige blodkar og andre hudforandringer. For å bli klokere på symptomene, og hva rosacea egentlig er, kan du lese videre her. 

  Les mer
 • 05.06.2023 - Dr. Jahed Alahyar 0 Kommentarer
  Laser & Skin Clinic Oslo- En klinikk med fokus på skjønnhet og velvære

  Hos Laser & Skin Clinic Oslo arbeider vi for at du skal kunne være den beste utgaven av deg selv. Hvordan? Ved å tilby estetisk behandling med respekt for kroppens egen naturlighet. 

   

   

  Les mer
 • 05.06.2023 - Dr. Jahed Alahyar 0 Kommentarer
  Friske ben til sommeren- Få behandlet sjenerende neglesopp

  Sommeren nærmer seg og det betyr at føttene endelig kan slippes ut av vinterskoene sin varme, mørke og ofte fuktige, innpakning. Hvis du, som så mange andre, ønsker at føttene dine skal fremstå pene og velholdte, kan det være lurt å vurdere en fotbehandling. 

  Les mer