Akne

Vi bruker Clear skin pro som er revolusjonerende innen behandling av aktiv akne samt aknearr ,hudforyngelse arr, strekkmerker.

Clear Skin Pro

Mikroplasma er en unik behandling som benytter Alma Lasers fraksjonerte radiofrekvensteknologi. Fordelen med mikroplasma sammenliknet med andre behandlinger er at den  kan brukes på både mørke og lyse hud typer og er ikke invasiv.

Mikroplasma

Kropp

Er du på jakt etter den perfekte leppen så kan vi hjelpe deg i mål. En ny leppeforbedringsteknikk kalt ClearLift bøter på mange av utfordringene ved leppeforbedring.

Leppeforbedring

Plasmage brukes for fjerning av vorter, små og store hud utvekster, liktorn,føflekker, fibromer, pigmentflekker ,korrigering av arr, samt oppstramning av hud i ansikt og øyelukk og rynker rundt munnen/smoker lines.

Føflekker/vorter

Vi benytter oss av ClearSkin Pro for å behandle og redusere synligheten av strekkmerker.

Strekkmerker

Vi benytter oss av ClearSkin Pro for å behandle og redusere synligheten av strekkmerker.

Smertebehandling 

EMS kan hjelpe deg å forsterke magemusklaturen, bygge opp sixpack, løfte baken og gir resultater som er vanskelig å oppnå på egenhånd.

EMS

Vi tilbyr profesjonell og effektiv fjerning av tatovering ved bruk av markedets beste laser teknologi fra Alma lasers som bruke Q-switched teknologi.

Tatoveringsfjerning

5D-HIFU Liposonic er en ikke-kirurgisk behandling for kroppsoppstramming og fettreduksjon. Prosedyren retter seg mot fettcellene med fokusert ultralydenergi.

Fettreduksjon

Vi har lang erfaring innen diagnostikk og behandling av neglesopp med laser. Vi har behandlet tusenvis av negler med laser med betydelig gode resultater.

Neglesopp

Hud

Behandling med medisinske injeksjoner utføres av medisinsk ansvarlig lege for å redusere rynker og gi synlig resultat.

Rynkebehandling

Laserbeehandling hos oss vil forbedre hudtonen generelt, hudens elastisitet og tekstur, og jevner ut overfladisk pigmentering og reduserer porestørrelsen. 

Skin Resurfacing

Ultherapy er ultralyd basert etstestisk teknology som bruker ulthralydens evne til å løfte hals, hake og øyenbryn uten inngrep, og til å forbedre linjer på brystet.

Ultherapy

ClearLift er en smertefri behandling med kraftige og presise pulser med laserlys som treffer under hudoverflaten hvor den stimulerer kollagen og samtidig bryter opp uønsket pigmentering.

Hudoppstramming

Melasma er hyper- pigmentering som oftest rammer kvinner i fertil alder, selv om menn også kan bli påvirket.

Melasma

Vi behandler sprengte blodkar i ansikt, nese og legg  samt fødselsmerker med Dye-vl og YAG-laser

Rosacea & blodkar

Hårfjerning

Vi har lang erfaring med fjerning av uønsket hårvekst på kroppen ved bruk av diode laser som er FDA godkjent. Vi bruker Suprano Ice som er en av de beste lasere innen hårfjerning. 

Hårfjerning med laser