Retinolserum

Retinolserum - Hvordan retinol kan motvirke hudens aldring

Det er de færreste av oss som kan unngå tidens tegn i huden, men det er mye vi kan gjøre for å eldes med ynde. Du har kanskje allerede hørt om retinol eller retinolserum, og hvilke underverker dette kan gjøre for huden - men hvis ikke, kan du med fordel lese videre. 

Det er de færreste av oss som kan unngå tidens tegn i huden, men det er mye vi kan gjøre for å eldes med ynde. Du har kanskje allerede hørt om retinol eller retinolserum, og hvilke underverker dette kan gjøre for huden - men hvis ikke, kan du med fordel lese videre. 

 

Retinol - Et mirakelmiddel mot hudens aldringstegn

 

Retinol er kjent for å gjøre underverker i kampen mot hudens aldringstegn, og er en superingrediens som er en naturlig del av mange modne kvinner og menns hudpleierutiner. Retinol er en form for A-vitamin, som er spesielt egnet til hudpleie. Retinol kan bidra til en merkbar forbedring av huden.  Hos oss i Laser & Skin Clinic Oslo selger vi retinolserum i to forskjellige styrker, nemlig Active Retinol 0,5 som er medium styrke og Active Retinol 1,0 som er den litt sterkere versjonen. Hvis ikke du har prøvd Retinolserum tidligere, anbefaler vi at du starter med Active Retinol 0,5. 

Det som gjør Retinolserum til et mirakelmiddel i kampen mot hudens aldringstegn, er at den arbeider aktivt med huden. Ved å booste hudens produksjonen av kollagen, samt øke cellenes fornyelsesprosess, gir retinol huden din dens naturlige glød tilbake. Når døde hudceller forsvinner, vil huden også bli fyldigere og strammere. 

Hvis du bruker Retinol for å motvirke hudens aldringsprosess, vil du oppleve at huden blir glattere og strammere, samt at de fine linjene gradvis forsvinner. Med andre ord, du vil få mindre rynker og penere hud.

 

Bruk retinolserum i samarbeid med hudterapeut

 

Alle vi som arbeider i Laser & Skin Clinic Oslo er stolte over å tilby kvalifisert medisinsk og kosmetisk rådgiving, og behandling til alle våre kunder. Våre hudterapeuter hjelper deg mer enn gjerne videre, hvis du ønsker å inkludere retinol som en del av din daglige hudpleierutine. 

Hvis ikke du har prøvd retinol tidligere, er det viktig at du bruker produktet korrekt og med forsiktighet. Retinol er et høyst aktivt serum som man skal bruke med varsomhet. Huden skal vennes til produktet, sånn at den oppbygger den nødvendige toleransen for å få det beste resultatet. Hvis du er i tvil om retinolserum er et godt alternativ for deg, er du velkommen til å kontakte oss - vi hjelper deg med å finne de produktene, og behandlingene som passer perfekt til dine ønsker og behov. 

Retinol kan gi fantastiske resultater, men det krever tålmodighet og varsom bruk. Husk at du alltid kan booke en tid i klinikken vår for å få en individuelt tilpasset hudpleieplan, slik at du kan motvirke hudens aldring med de aller beste verktøyene på markedet. 

 

Er retinol farlig?

 

Retinol er ikke farlig, men skal brukes med forsiktighet. Det er viktig at man oppstarter bruken gradvist, da intensiv bruk kan gi irritasjon i huden.


Hva er retinol?

 

Retinol er en form for A-vitamin som brukes i hudpleie for å motvirke hudens aldringstegn.

 

Kan retinol fjerne rynker?

 

Retinol og retinolserum er et A-vitamin produkt, som har vitenskapelig bevist effekt på rynker og solskadet hud. De fleste som bruker produktet korrekt, opplever derfor at huden blir strammet opp, og får en fornyet glød.

 

0
Feed

Skriv en kommentar