akne og arr

Clear Skin Pro | Hvordan behandle aktiv akne og arr

Har du uren hud, kviser og akne? Da er du ikke den eneste. Akne og kviser er en vanlig tilstand blant tenåringer, men også voksne kan streve med uren hud og akne. Heldigvis finnes det behandlinger som virker, både på aktiv akne og aknearr. 

Hvis du ønsker å bli klokere på hva du kan gjøre for å bli kvitt kviser og akne står vi til rådighet. Vi tilbyr flere gode behandlinger, og en av dem er Clear Skin Pro som vi vil fortelle mer om her. 

 

Hvordan behandler man uren hud?

 

Hvis du er en av mange som kjemper med uren hud, kviser og akneutbrudd, er du ikke alene. Veldig mange tenåringer har problemer med hormonell akne, og selv voksne kan bli rammet av akne og kviser. Kviser og akne forekommer ofte i ansiktet, men kan også være et problem på ryggen, bryst og armer. Uansett hvor problemområdet ditt er og hvor alvorlig du er rammet, kan du være sikker på at vi i Laser & Skin Clinic Oslo kan hjelpe deg.

Klinikken vår drives av en erfaren lege og av to hudterapeuter med spesialkompetanse innen laserbehandling av hudproblemer. Ut over erfaring, og kvalifisert personale, arbeider vi med de beste produktene på markedet innen moderne laserbehandling, og vi hjelper deg gjerne både med aktiv akne og arr. 

For å forebygge utbrudd av akne, er det selvfølgelig viktig at du har en god hudpleierutine, med gode produkter, og som passer for den hudtypen som du har. Hvis du har en mild form for akne, kan du bruke forskjellige former for kremer og gel som er utviklet til å bekjempe akne. Hvis dette ikke hjelper, anbefales det at du tar kontakt med en lege som kan gi medisinsk behandling og råd mot kviser og akne - for mange vil dette hjelpe. 

Men, hvis du har en mer alvorlig form for akne, kan det være nødvendig med mer avanserte former for aknebehandling - det er her Clear Skin Pro kommer inn i bildet. 

 

Aknebehandling med avansert laserteknologi

 

Clear Skin Pro er en såkalt Erbium glasslaser som behandler aktiv akne og arr, uten å skade huden. Dette er laserteknologi som kombinerer ikke-ablativ laser, med kontaktkjøling og vakuumteknologi, noe som har vist seg å være utrolig effektivt til behandling mot kviser, akne og arr. Denne formen for aknebehandling stimulerer samtidig hudens egen kollagenfornyelse, noe som er med til å stramme opp huden. Clear Skin Pro er derfor også en effektiv laserbehandling mot rynker rundt øynene eller munnen. 

Laserbehandling mot akne kan være redningen for pasienter som lider av alvorlig akne som er forbundet med smerter og betente kviser. Aknebehandlingen er effektiv, og kan brukes på alle hudtyper. Ofte vil det være tilstrekkelig med 3-4 behandlinger, alt avhengig av hvor store områder som er rammet, og hvor alvorlig det spesifikke tilfellet er. 

Ta kontakt med oss i klinikken, hvis du ønsker en individuell vurdering av huden din - vi hjelper deg gjerne med å bli kvitt både aktiv akne og arr, sånn at du kan få en hud uten urenheter tilbake.

 

Hva koster laserbehandling mot akne?

 

Her hos Oslo Laser & Skin Clinic vil du først komme til en uforpliktende konsultasjon hos oss, før du i samråd med lege blir enig om et behandlingsforløp. Avhengig av problemområdene dine vil legen anbefale ulike behandlinger. Om du har flere områder som krever behandling med laser vil vi også tilby skreddersydde pakkeløsninger.

 


Hvorfor får man akne som voksen?

 

Det er ikke bare tenåringer som skjemmes av uren hud, kviser og akne- mange voksne har også akne. Ofte er det hormonelt betinget, men det kan også være på grunn av ultrafiolett stråling, kosthold, forurensing og stress.

 


Kan man fjerne aknearr?

 

Ja, det er mulig å tone ned og fjerne aknearr med laserbehandling. Vi tilbyr behandling med Clear Skin Pro og mikroplasma - to behandlingsformer med avansert laserteknologi som virker.

 

0
Feed

Skriv en kommentar