Skånsom hårfjerning med laser | Fjern uønsket hårvekst i lengre tid

Bruker du uforholdsvis lang tid på barbering, voksbehandling og epilering? Så kan det være at du skal overveie om skånsom hårfjerning med laser kunne være en bedre løsning. Vi utfører laserhårfjerning med moderne utstyr.

Fordelene med hårfjerning med laser er at det er en veldig effektiv hårfjerningsmetode, og siden det er en permanent behandling, slipper du å bruke så mye tid på hårfjerning. Les videre for å lære mer om hvordan hårfjerning med laser foregår på klinikken vår.

 

Hårfjerning med laser - hvordan foregår det?

 

Hos Laser & Skin Clinic Oslo har vi arbeidet med hårfjerning med laser i Oslo helt siden 2015, og kan tilby behandlinger for hele kroppen. Vi utfører laserhårfjerning med moderne utstyr, og bruker diodelaser som er FDA godkjent. Klinikken drives av allmennlege Jahed Alahyar, og to laserterapeuter som har spesialkompetanse innen moderne laserbehandling. Hvis du velger hårfjerning med laser i klinikken vår, kan du være sikker på at du er i de beste hender. 

Hårfjerning med laser foregår ved at laseren føres over huden og på den måten varmer opp pigmentet i håret. Hårroten blir dermed ødelagt av varmen og vil falle av. Det er kun hår som er i vekstfase som kan behandles med laser, og for å oppnå best mulig resultat skal man derfor ha flere behandlinger. Vi vil under behandlingen justere laseren, sånn at den passer til hudtypen din, samt at vi kan finjustere laseren alt etter hvor stort behandlingsområdet er. Hårfjerning med laser er også en effektiv behandling for hårfjerning i ansikt, da det er en skånsom og spesialisert behandling.

 

Skånsom hårfjerning for ansikt

 

Mange av pasientene våre opplever uønsket hårvekst i ansiktet, og føler at dette hemmer dem i dagliglivet. Andre hårfjerningsmetoder kan være brutale mot huden, og flere opplever utfordringer med irritert hud etter barbering, eller at det kommer røde knupper. Med laserhårfjerning i ansiktet, slipper du irritert hud og etterfølgende problemer. 

Fordelen med å velge en spesialisert klinikk som Laser & Skin Clinic Oslo til hårfjerning med laser i Oslo, er at du kan være sikker på å få det beste resultatet. Med hårfjerning med laser, får du en hårfjerning som varer over lengre tid og slipper plager med irritert hud og kløe som mange opplever etter barbering. 

Hårfjerning med laser er en skånsom behandling som kan utføres over hele kroppen. Under behandlingen kan det merkes små stikk, men siden våre moderne lasere kjøler ned huden under behandlingen, er det så og si smertefritt. Ønsker du en innledende konsultasjon med våre spesialister? Kontakt oss i dag, vi er klar til å svare på alle spørsmålene dine. 

 

Gjør hårfjerning med laser vondt?

 

De fleste pasienter beskriver en følelse av små stikk, men ikke noe som gjør direkte vondt. Huden kjøles ned både før, under og etter behandlingen. Etter behandling kan huden være en anelse rød, men dette avtar etter 1-3 timer.

 


Hvor lenge holder hårfjerning med laser?

 

Hårfjerning med laser har ofte god effekt helt opp til 6 måneder etter behandlingen. Flere behandlinger gir enda bedre resultater. Hårfjerning med laser er en effektiv metode til fjerning av uønsket hårvekst, og har bedre effekt enn andre former for hårfjerning.

 


Hvor mye koster hårfjerning med laser?

 

Hårfjerning med laser er en effektiv og holdbar behandling, som kan brukes på områder med uønsket hårvekst over hele kroppen. Prisen varierer etter hvilke områder på kroppen som skal behandles, og hvilken hår og hudtype du har. Kontakt oss for å høre om våre pakkepriser for hårfjerning med laser.

 

0
Feed

Skriv en kommentar