hårfjerning med laser

Hårfjerning med laser - Hvem passer det for?

Er du lei av sløve barberhøvler, voks og smertefull napping av hår? Da bør du overveie hårfjerning med laser. Laserhårfjerning er en populær måte å fjerne hår på, og flere velger denne smertefrie og holdbare løsningen, når de skal fjerne uønsket hårvekst.

I og med at hårfjerning med laser er en skånsom behandling, er det en behandling som er særlig godt egnet til hårfjerning i ansiktet og i intimområdet. 

 

Hårfjerning med laser - hvordan foregår det?

 

Hvis idealet ditt er glatt hud uten stikkende hårstrå skal du typiske bruke mye tid på barbering, plukking og voksing for å opprettholde det glatte, myke uttrykket som du ønsker. Heldigvis finnes det andre mer moderne behandlinger som fjerner håret - nemlig hårfjerning med laser

Hårfjerning med laser er en skånsom behandlingsform, som passer til både menn og kvinner som ønsker en mer permanent hårfjerning. Vi hos Laser & Skin Clinic Oslo tilbyr hårfjerning med laser, og bruker Soprano Ice diode laser og Alexandritt som er en av de mest avanserte laserene til hårfjerning. Klinikken behandler også lysere og tynnere hår, og alle hårfjerningsbehandlinger utføres av kvinnelig laserterapeuter med lang erfaring innen hårfjerning med Laser.

Profesjonell hårfjerning med laser er en effektiv måte å fjerne hår på, og er så og si smertefri. Behandlingen foregår ved at laserlyset føres over huden slik at lyset blir absorbert av den mørke fargen i håret. Dermed vil lyset omdannes til varme i håret. Varmen ødelegger hårsekkens celler og hårets vekst bremses ned betydelig. 

Hårfjerning med laser har kun effekt på hår som befinner seg i vekstfasen, det er derfor nødvendig med flere behandlinger, da ikke alle hårstrå er i vekstfasen til samme tid. 

 

Hårfjerning med laser - hvem passer det for?

 

Som utgangspunkt passer hårfjerning med laser for alle, såfremt du ikke har hudsykdommer som gjør huden overfølsom for laser, eller tar medisiner som gjør at du ikke skal behandles med laser. Hårfjerning med laser er effektivt både hos menn og kvinner i alle aldre. 

Hårfjerning med laser er en effektiv behandling mot uønsket hårvekst, og kan brukes som hårfjerning over hele kroppen. Mange opplever med alderen at få uønsket hårvekst i ansiktet, og ønsker å fjerne dette på en skånsom og diskret måte. Her er bruken av laser et godt alternativ.

Når det kommer til hårfjerning i ansikt, er dette ofte et ekstra sårbart område da det er såpass synlig. Flere opplever derfor at uønsket hårvekst i ansiktet kan være hemmende for ens hverdag og får derfor stor glede av behandlingen. 

Har du fått nok av barbering, voksbehandling og epilering? Kontakt Laser & Skin Clinic Oslo i dag, og gjør deg klar til å nyte glatt hud, helt uten uønsket hårvekst. 

 

Ofte stilte spørsmål

 

Er hårfjerning med laser farlig?

Nei, hårfjerning med laser er ikke farlig. Det er en skånsom og effekt behandlingsform, som har blitt utført i over 20 år.


Kan man fjerne uønsket hårvekst i ansiktet med laser?

Hårfjerning med laser er en effektiv og skånsom måte å fjerne uønsket hårvekst over hele kroppen, også i ansiktet. Faktisk er hårfjerning med laser som regel brukt til å fjerne hår i ansiktet, siden resultatet gjerne blir mer vellykket, uten irritert hud og røde knupper.


Hvor mye koster hårfjerning med laser?

Prisen for hårfjerning med laser kan variere, alt etter hvor stort område som skal behandles. Vi tilbyr veldig konkuransedyktige prise, spesielt er våre pakkepriser er veldig populære hos våre kunder. Ta kontakt med klinikken for spesifikke priser, vi har også mulighet til å tilby personlige pakkepriser på hårfjerning med laser.

 

Tilbake til oversikten

0
Feed

Skriv en kommentar