Tatovering

Permanent fjerning av tatoveringer med laser

Har du en tatovering som du ønsker å fjerne?  I klinikken vår i Oslo får vi ofte kunder som ønsker å fjerne tatoveringer. Vi har moderne laserutstyr som effektivt fjerner tatoveringer. Få svar på hvordan man fjerner en tatovering med laser. 

Har du en tatovering som du ønsker å fjerne? Da er du ikke alene. I klinikken vår i Oslo får vi ofte kunder som ønsker å fjerne tatoveringer. Vi har tilgjengelig moderne laserutstyr som effektivt fjerner tatoveringer. Tenker du på å få fjernet tatovering i Oslo? Så kan du lese videre her, hvor vi kommer nærmere inn på hvordan man fjerner en tatovering med laser. 

 

Profesjonell og effektiv fjerning av tatovering

 

Det kan være mange grunner til at man ønsker å fjerne eller tone ned en tatovering. Kanskje ble valget om å ta en tatovering tatt i de sene nattetimer, eller kanskje det er en tatovering som symboliserer noe man ikke lenger ønsker å representere. Uansett hva grunnen er, kan vi i Laser & Skin Clinic Oslo hjelpe deg med å få fjernet tatoveringen

I den sentralt beliggende klinikken vår i Oslo, arbeider vi hver dag med å tilby medisinsk og kosmetisk behandling for alle. Vi arbeider ut fra et ønske om å kunne gi sikker behandling med gode resultater. Du kan derfor være sikker på at vi vil møte deg med seriøsitet, faglighet og respekt fra første øyeblikk. I klinikken vår benytter vi oss av moderne medisinske og kosmetiske lasere, og kan derfor tilby laserbehandling av beste kvalitet, og det til en av markedets beste priser. Til å fjerne tatovering bruker vi laserteknologi fra Alma Lasers som bruker Q-Switched-teknologi. 

 

Fjerne tatovering - hvordan gjøres det?

 

Hvis du tenker på å fjerne en tatovering, kan du kontakte oss for å avtale en konsultasjon. Under den første konsultasjonen vil vi gjennomgå dine ønsker og forventninger, innen vi selvfølgelig undersøker selve tatoveringen. 

Alt fra tatoveringens størrelse, farge og styrke har noe å si før vi kan lage en vurdering på hvor mange behandlinger som kreves, for at du skal få et best mulig resultat. Antallet av behandlinger kan variere fra 4-8 ganger, og tiden for hver behandling kan være alt fra 5 minutter til 30 minutter. Når du er under behandling skal du også helt unngå sol og solarium, både før og etter timen.

 

Fjerne tatovering - hvor mye koster det?

 

Hvis du skal fjerne tatovering i Oslo, vil vi gjerne hjelpe med dette. Vi bruker de nyeste versjonene av lasere, og har derfor gode resultater på fjerning av tatoveringer. Vi kan også tilby noen av markedets beste priser på fjerne tatovering, og er derfor et opplagt valg hvis du ønsker gode resultater til en rimelig pris. Du kan se de aktuelle prisene på fjerne tatovering pris, eller ta kontakt med oss allerede i dag for å fjerne tatoveringen din. 

 

Ofte stilte spørsmål

 

Hvordan fjernes en tatovering?

 

Når vi skal fjerne en tatovering med laserbehandling bruker vi en Q Switched laser, som er spesielt tilpasset til å fjerne tatoveringer.

 

Gjør det vondt å fjerne en tatovering?

 

De fleste av pasientene våre beskriver at fjerning av tatoveringer er mindre smertefullt enn å få den tatovert. Smerten kan sammenlignes med en gummistrikk som skytes mot huden. Det er selvfølgelig mulig å få bedøvende krem og kald luft, hvis man ønsker det.

 


Får man arr av å fjerne tatovering?

 

Nei, moderne lasere gir ikke arr. Laseren går ikke dypt nok i huden til å skape arrdannelse, og den arbeider så raskt at det kun er selve pigmentene i tatoveringen som blir berørt.

 

Tilbake til oversikten

0
Feed

Skriv en kommentar