Mikroplasma | Behandle akne og misfarging i huden

Akne kan gi skjemmende arr i huden, og kan derfor ha negativ effekt på ens livskvalitet. I klinikken vår tilbyr vi behandling for akne og andre misfarginger i huden, og har stor suksess med gjenskapelse av hud, og bedring av hudens kvalitet. 

Spesielt unge med dype aknearr har stor hjelp av behandlingen vår - men vi kan også fjerne strekkmerker og aldersflekker med samme behandling. Les med her, og finn ut om laserbehandling er noe for deg. 

 

Skånsom og effektiv behandling med mikroplasma

 

Hudklinikken vår, Laser & Skin Clinic Oslo, drives av allmennfaglig lege Jahed Alahyar, som har lang erfaring med behandling av akne og aknearr. Behandlingen med laser blir utført med avansert teknologisk utstyr og under oppsyn av lege og laserterapeut. Hos oss kan du være sikker på at du blir tatt godt vare på. 

Hvis du har fått dype aknearr, eller har andre misfarginger i huden som du skjemmes over, kan det være godt å vite at det faktisk er mulig å gjøre noe med dette. Hos oss tilbyr vi behandling akne arr med laser og mikroplasma. Både  Clear Skin Pro og mikroplasma er veldig effektive behandlinger mot aknearr og hudforyngelse. Behandling av akne arr med mikroplasma er en helt unik behandling som benytter Alma Lasers fraksjonerte radiosekvensteknologi. Det høres komplisert ut, men det er en skånsom og trygg behandling .

Hvis du ønsker å få uren hud og aknearr behandlet med laserbehandling, er mikroplasma veien du kan gå. For en individuell konsultasjon, ta kontakt med klinikken for en uforpliktende samtale, vi hjelper deg gjerne med å bli kvitt både skjemmende aknearr og smertefull aktiv akne. Vi tilbyr konkurransedyktige priser, som også dere unge har råd til.

 

Rådfør deg med en kosmetisk og medisinsk klinikk

 

Estetisk medisin har gjennomgått en stor utvikling i løpet av de seneste årene, og det er derfor mye som er mulig å behandle i dag. For at du skal få den beste behandlingen, anbefaler vi at du tar kontakt med oss - sånn at vi kan finne den beste behandlingen for deg. Hvor mange behandlinger som skal til kan variere, men de fleste vil få bruk for 1-5 behandlinger med en intervall på  3-4 uker. Det som er så fantastisk, og som mange av pasientene våre setter pris på, er at resultatene allerede er synlig etter første behandling. 

Akne arr behandling med mikroplasma kan også virke tilfredsstillende på andre former for hudforbedringer, hvis du er i tvil om mikroplasma kan hjelpe akkurat deg, er du velkommen til å ringe oss, du kan se på før og etterbilder  under konsultasjonen. Behandling av mikroplasma har vist seg å ha utrolig, fantastisk resultat for hudforyngelse, rynkeforbedring av eldre med lys hud. Grunnen til det er at hos folk med lysere hud kan man bruke høyere styrke for å oppnå opptimaliserte estetiske resultater. For  hudtype 4 eller høyere kan man ikke bruke høyere styrke pga komplikasjoner i form av hyperpigmenteringer.

 

Gjør behandling med mikroplasma vondt?

 

Behandling med mikroplasma energi er en skånsom og trygg behandling, og som uten problemer kan brukes på ansikt, hals, bryst og kropp. Selve behandlingen kan være forbundet med litt smerte, og vi bruker derfor lokal bedøvelse før behandling. Restitusjonstiden er 3-5 dager.

 

Hva er behandling av aknearr med mikroplasma?


Når vi behandler aknearr og andre misfarginger i huden med mikroplasma, benytter vi Alma Lasers fraksjonerte radiosekvensteknologi. Behandlingen vil ødelegge det øverste laget av huden som igjen vil fjerne rynker, små overfladiske pigmenteringer ,samtidig vil kollagenproduksjon i huden stimuleres. Huden vil derved danne nytt kollagen, og arrene vil trekke seg sammen. Det er en skånsom og effektiv behandling.


Hvor mange behandlinger av aknearr er nødvendig?

 

De fleste av pasientene våre bruker mellom 1-5 behandlinger med en intervall på 3- 4 uker. Hvor mange behandlinger du skal ha avhenger av behovet, arrets dybde og andre individulle faktorer.

0
Feed

Skriv en kommentar