Ultherapy behandling

Ultherapy - Stram opp huden i ansiktet

Synes du at huden begynner å bli slapp under haken, ansiktet eller rundt øynene? Kanskje du begynner å merke alderstegnene, men ikke ønsker å gjennomføre kirurgiske inngrep? Med Ultherapy kan du stramme opp huden, uten kirurgi. 

Ultherapy - Et naturlig løft av ansiktet

 

Mange av pasientene som kommer til klinikken vår har et ønske om å gjøre noe med alderstegn i ansiktet, men er ikke alltid klar til å foreta et kirurgisk inngrep. Et av de bedre alternativene til kirurgi er Ultherapy, ultralyd behandling av ansikt, som gir et naturlig løft i de utsatte områdene. Typiske områder hvor alderstegnene viser seg først er slapp hud ved hakepartiet, senket øyenbrynslinje eller hengende øyenlokk. Hvis du har et ønske om å løfte opp huden i ansiktet, kan Ultherapy være et godt sted å starte. 

I klinikken vår, Laser & Skin Clinic Oslo, hjelper vi deg med å stramme opp huden uten kirurgi gjennom ultralyd basert teknologi. Ultherapy er avansert ultralydbehandling som setter kroppen i gang med å produsere mer av sitt eget kollagen og elastin. Dette gjør at huden gradvis strammes opp over en periode på 3 - 6 måneder. 

I klinikken vår gjennomføres behandlingen av medisinsk ansvarlig lege, og Ulthera-maskinen som brukes til behandlingen er den eneste FDA-godkjente maskinen på markedet. Behandlingen har ingen nedetid, og du kan gå på arbeid eller trening umiddelbart etter gjennomført behandling. 

 

Stram opp huden uten kirurgi

 

I og med at en Ultherapy-maskin arbeider med ultralyd, vil legen som utfører behandlingen alltid kunne se hudlagene som behandles, og kan med detaljert presisjon behandle bindevevet der det gir mest effekt. Prosessen går ut på å stimulere kroppens egen kollagenproduksjon, slik at den styrkes og trekker seg sammen. Denne prosessen gjør at huden strammes opp. 

Ultherapy behandling av ansiktet er en skånsom behandling som passer til alle hudtyper. Hvis du er nysgjerrig på om Ultherapy kan være noe for deg er du velkommen til å kontakte klinikken for en uforpliktende konsultasjon. Vi rådgir deg gjerne, slik at du kan finne den metoden som passer best for deg.

Selve behandling av ansiktet tar mellom 30 - 60 minutter hver behandling, alt etter hvilket område som skal behandles. Det er en skånsom behandling, men vi kan tilby smertebehandling på forhånd hvis man føler for det. Noen opplever lett hevelse og noe rødme etter behandling, men dette er over i løpet av kort tid. 

 

Ofte stilte spørsmål

 

Hva er Ultherapy?

 

Ultherapy er en FDA-godkjent ultralyd behandling som strammer opp huden uten kirurgi. Det er en effektiv behandling som er spesielt velegnet til oppstramming av løs og slapp hud i kjevepartiet,hals eller ved øynene.

 

Hvor mye koster Ultherapy?

 

Prisen for en behandling med Ultherapy varierer ut fra hvilket område som skal behandles, vil tilbyr de rimeligste og konkuransedyktige prisene på markedet. Kontakt oss for å rådføre deg om pris, vi har også mulighet til å gi en pakkepris for flere behandlinger eller kombinasjonsbehandlinger som kan passe for din tilstand.

 

Gjør Ultherapy vondt?

 

Ultherapy er en skånsom behandling som ikke er forbundet med direkte smerte, men noen pasienter kan føle litt ubehag under behandlingen. Det er selvfølgelig individuelt hvordan man opplever det, og vi tilbyr smertebehandling på forhånd, hvis det er et ønske. Man kan gå direkte videre på arbeid eller trening etter behandling.

 

Tilbake til oversikten

0
Feed

Skriv en kommentar