Rynkebehandling i Oslo med injeksjoner

Som følge av aldring blir huden tynnere og repeterende sammentrekning av underliggende ansiktsmuskulatur fører til dannelsen av synlige linjer og rynker. I begynnelsen vises disse rynkene bare under ansiktsuttrykk , når vi ler , smiler eller blir sint og kalles for dynamiske rynker. Over tid kan dynamiske rynker bli etset inn i huden og resulterer i faste eller statiske rynker. Injeksjon av små mengder med virkestoffet i medisinsk injeksjon i spesifıkke muskler forårsaker lokalisert, midlertidig kjemiske denervasjon med resulterende muskel relaxasjon.

Behandlinger med medisinske injeksjoner

  • Behandling med filler

  • Leppeforstørrelse

  • Formgivning i ansikt

  • Rynkebehandling med medisinske injeksjoner

Behandling med medisinske injeksjoner utføres av medisinsk ansvarlig lege.

 

Analyser viser at effekten av medisinske injeksjoner på rynker i ansiktet oppstår innen 24 timer og at fordelene varer minst 4 måneder.

Områder som kan rynkebehandles

Rynkebehandling Oslo

Vertikale rynker mellom brynene. Denne typen rynker omtales ofte som sinnarynker eller bekyrmingsrynker.
Rynker i pannen.
Smilerynker.

Før behandling

Rynkebehandling Oslo

Før rynkebehandlingen vil legen foreta en konsultasjon sammen med pasient for å kartlegge ønsket behandling. Deretter vil pasienten få påført bedøvelseskrem på området som skal behandles for å gjøre behandlingen mer komfortabel.  Området vil bli renset for unngå infeksjoner.

Behandling

Rynkebehandling Oslo

Etter at området er bedøvet vil legen med små stikk fylle det behandlings området. Behandlingen for et område tar ca 10-15 minutter å gjennomføre. Pasienten kan føle små stikk under behandlingen som for enkelte kan føles ubehagelig. For å redusere denne følelsen bedøver vi området med krem eller lokalbedøvelse.

JUVÉDERM & BELOTERO FILLERS

Vi har lang erfaring innen injeksjonsbehandling med filler. Og utfører akkurat den rynkebehandlingen du ønsker. Filler brukes for å øke hudens elasititet, redusere rynker, linjer og gjenopprette volum i lepper og ansikt.

 

Vi benytter forskjellige typer fillere som inneholder Hyaluronsyre som er en viktig bestanddel av grunnsubstansen i bindevevet.  Hyaluronsyre har som oppgave å støtte kollagenfibre og strukturproteiner som gir deg et naturlig utseende. Dens fysiologiske betydning er i første rekke at den hindrer passasjen av væske og faste partikler gjennom bindevevet. Hyaluronsyre påvirker hudens elastisitet og gir huden en glattere overflatestruktur.

 

Unge mennesker har normalt mer produksjon av dette sukkerbaserte molekylet enn eldre mennesker. Produksjonen av hyaluronsyre avtar med alderen og det oppstår rynker og linjer. For den som ønsker å forsinke disse aldringstegnene, kan vi hjelpe deg med å gi et tilskudd av hyaluronsyre til din hud. Bestill time for rynkebehandling i Oslo i dag.

Galleri