Soprano Ice

Vi har lang erfaring med laserhårfjerning i Oslo på kroppen ved bruk av diodelaser som er FDA-godkjent. Vi bruker Soprano Ice som er en av de beste lasere innen hårfjerning. Vi tilbyr en effektiv og skånsom behandling mot uønsket hår.

Behandling utføres av kvinnelig laserterapaut som er utdannet dermatologisk sykepleie. I tillegg til diodelaser har vi alexandritt som brukes for behandling av tynnere og lysere hårtype.

Hvem kan behandles?

Laserhårfjerning Oslo med behandling

Hudfarge, tykkelsen på huden og tettheten av hår er faktorer som bestemmer hvordan hud og hår responderer på behandlingen. I utgangspunktet kan alle behandles med laser, med unntak av personer som:

  • Har hudsykdommer i området som skal behandles

  • Tar medisiner som gjør huden ømfintlig mot laser

  • Laser

Antall behandlinger & resultater?

Laserhårfjerning Oslo bein

Antall behandlinger varierer avhengig av hvilket område som skal behandles og hvilken hår- og hudtype du har. I de fleste tilfeller kreves det 4-10 behandlinger med et intervall på 4-8 uker, avhengig av kroppsområde. Dette skyldes at det kun er hår som er i vekstfasen (anagenfasen) som kan behandles. Det er derfor viktig å overholde behandlingsplanen for å oppnå best resultat. Ca. 14 dager etter behandlingen ser man et merkbart resultat ved at 60-80 % av hårstråene har løsnet. Hår som under behandlingen var i den hvilende fasen kommer til å vokse ut, og da er det tid for neste behandling.

Hudtyper

 

Laserhårfjerning Oslo arm

Hårtype og hudfarge er faktorer som blir vurdert av laserbehandleren før man setter i gang med hårfjerning. Både huden din og håret inneholder pigment, også kjent som melanin. Laseren varmer opp pigmentet i håret slik at hårroten blir ødelagt av varmen, samtidig som man reduserer skaden på huden. Jo sterkere kontrast det er mellom din hudtone og hårfarge jo raskere og bedre resultat vil man få. Vi justerer laseren til hva som er riktig for din hudtype, samt finjusterer størrelsen på laserens behandlingområde. Laseren skanner hudområdet, kjøler ned og sender deretter laserpulser ned i hårroten

Hårfjerning med laser

Under behandlingen kan det forekomme følelsen av små stikk. Våre moderne lasere benytter teknologi som reduserer denne følelsen ved at den kjøler ned området den behandler. Kjøling av hudområdet før, under og etter behandlingen reduserer smerten og rødme som kan forekomme tiden rett etter behandlingen. 

Lyspulsene fra laseren er svært kortvarige, og sammenlignet med elektrolyse oppleves behandlingen som lite smertefull. Laserbehandleren vil under hele behandlingen forsikre seg om at pasienten ikke føler ubehag. Bli kvitt håret i dag med laserhårfjerning i Oslo.

Hårets vekstfaser

Hår vokser i en syklus med vekslende perioder av vekstfasen (anagenfasen), hvilefasen (telogen fase), og nedbrytningsfasen (katagenfasen).  Laseren fungere kun på hårsekker som er i vekstfasen, da hårsekken inneholder mest pigment som blir absorbert av laserlyset. Vekstfasen varierer med plasseringen på kroppen og man kan derfor behandle visse områder hyppigere enn andre. Grunnen til at man trenger flere behandlinger er at ikke alle hårsekkene er i vekstfasen samtidig.

Behandlingen

Før behandlingen vil området bli påført ultralydgele. Dette er for å redusere smerte og øker laserens evne til å trenge igjennom huden. Vi bruker diodelaser som har en bølgelengde på 810 nanometer, dette er den mest effektive hårfjerningslaseren på markedet. Hårfjerning med laser foregår ved at laserlyset blir absorbert av det mørke pigmentet i hårstrået og ned til hårsekken/roten. Hårrøttene ødelegges ved temperaturer omkring 70-80°C. Håret faller gradvis bort etter 1-3 uker. Vi har også IPL teknologi som er spesielt egnet for lyst hår

Etter behandlingen

Etter behandlingen kan huden være litt rød, dette gir seg som regel 1-3 timer. Det er viktig at du ikke utsetter det behandlede området mot sollys, bruk solkrem med høy faktor dersom du skal oppholde deg i solen. Man kan med fordel bruke fuktighetskremer på området som er behandlet for å bevare fuktigheten i huden. Kjenn hvor myk huden blir etter laserhårfjerning i Oslo!