neglesopp

Få vakre ben | Bli kvitt neglesopp

Opplever du at neglene på føttene har fått en gulhvit farge? Er neglene blitt flassete og tykkere enn de var før? Da har du muligvis fått neglesopp. Selv om neglesopp kan være sjenerende, er det ingen grunn til å fortvile. 

Hos Laser & Skin Clinic Oslo har vi behandlet neglesopp i mange år, og kan vise til gode resultater. Ta kontakt med oss allerede i dag og få dine vakre ben tilbake.

Få fjernet neglesopp med laserbehandling

 

Neglesopp er en hyppig forekommende tilstand som kan ramme alle mennesker. En soppinfeksjon på tåneglene er ikke farlig og gir sjelden alvorlige symptomer. Derimot, hvis soppinfeksjonen får lov til å utvikle seg uten å bli korrekt behandlet, kan den gi betent hud og i verste fall kan neglen bli ødelagt og falle helt av. 

Neglesopp er gjerne en sjenerende tilstand fordi det er synlig, og gjør at føttene ikke fremstår så friske og pene som man kunne ønske seg. Heldigvis kan du bli kvitt neglesopp med den rigtige behandlingen. Hos oss i Laser & Skin Clinic Oslo tilbyr vi effektiv behandling av neglesopp. Klinikken drives av medisinsk ansvarlig lege Dr. Jahed og to laserterapeuter, som begge har spesialkompetanse innen laserbehandling. 

 

Hva er fordelen med laserbehandling av neglesopp?

 

Tidligere har den vanligste formen for behandling av neglesopp vært en medisinsk behandling med tabletter, ofte over lang tid. Selv om en behandling med tabletter kan ha god effekt, tar behandlingen ofte lang tid. Det kan som regel være nødvendig å ta tabletter i 3-6 måneder, og i alvorlige tilfeller helt opp til ett år, noe som ikke alltid er så enkelt da det medfølger systemiske bivirkninger.

Hos oss tilbyr vi behandling av neglesopp med laser og kan derfor fjerne neglesoppen lokalt, effektivt og uten de systemiske bivirkningene som behandling med tabletter kan gi. Vår erfaring viser at suksessraten for å få fjernet neglesoppen er høyere med laserbehandling enn med tabletter, noe som gjør at mange i dag heller velger laserbehandling.

 

Hvordan foregår behandlingen?

 

Før vi starter laserbehandlingen av neglesopp vil du få en konsultasjon med klinikkens lege. Neglesopp kan forveksles med andre neglelidelser, og det er derfor viktig å få diagnosen bekreftet av en lege. Hvis det er snakk om neglesopp vil det legges en individuell behandlingsplan for at du skal få best mulig resultat og vakre ben. 

Selve laserbehandlingen tar 20 minutter hver gang og gjennomføres ved at laserlyset rettes mot neglen, passerer gjennom den, og ødelegger soppen. De fleste vil oppleve effekt av behandlingen allerede etter 2-3 behandlinger, men nøyaktig hvor lang tid det tar før du ser synlige resultater avhenger av infeksjonens alvorlighetsgrad, samt fotens fysiologiske tilstand. 

Hos oss vil du få profesjonell, effektiv behandling, samt god rådgivning igjennom hele behandlingsforløpet. Slik at du kan oppnå de resultater som du drømmer om og få tilbake de vakre føttene dine. 

 

Tilbake til oversikten

FAQ

Hvordan behandles neglesopp?

Laserbehandling av neglesopp er en effektiv behandlingsform med gode resultater. Alternativt behandles neglesopp med tabletter. Behandling med tabletter har god effekt på neglesopp, men en langvarig behandlingsform som kan være forbundet med bivirkninger. Det finnes også behandlingsmuligheter med kremer, medisinsk neglelakk og gel, men disse har sjeldent god og varig effekt på neglesopp.

Hvorfor får man neglesopp?

Forekomsten av neglesopp øker typisk med alderen, det er derfor en god ide å være oppmerksom på at føttene også skal ha litt oppmerksomhet. Soppen trives godt i varme og trange sko og i fuktige omgivelser og er en kjent tilstand for mange idrettsutøvere. Hvis du har nedsatt immunforsvar, eller er diabetiker, har du også økt risiko for å få neglesopp.

Når bør du kontakte lege?

Selv om neglesopp ikke er en farlig lidelse, er det en god ide å kontakte lege så snart du oppdager det. Personer med diabetes, immunsvekkede personer, samt personer med nedsatt blodsirkulasjon bør søke lege så snart de mistenker sopp på neglene da behandlingen kan ta lengre tid.

0
Feed

Skriv en kommentar