Friske ben til sommeren- Få behandlet sjenerende neglesopp

Sommeren nærmer seg og det betyr at føttene endelig kan slippes ut av vinterskoene sin varme, mørke og ofte fuktige, innpakning. Hvis du, som så mange andre, ønsker at føttene dine skal fremstå pene og velholdte, kan det være lurt å vurdere en fotbehandling. 

Har du gule og rissete negler, så kan det faktisk være at du har fått neglesopp. Heldigvis tilbyr vi kvalifisert neglesoppbehandling. Les videre om effektiv behandling av neglesopp som virker.

 

Sommeren nærmer seg og det betyr at føttene endelig kan slippes ut av vinterskoene sin varme, mørke og ofte fuktige, innpakning. Hvis du, som så mange andre, ønsker at føttene dine skal fremstå pene og velholdte, kan det være lurt å vurdere en fotbehandling. Har du gule og rissete negler, så kan det faktisk være at du har fått neglesopp. Heldigvis tilbyr vi kvalifisert neglesoppbehandling. Les videre om effektiv behandling av neglesopp som virker.

Hvordan oppdager jeg neglesopp?

Hvis neglene dine er gule og rissete er det stor sjanse for at du har fått neglesopp. Neglesopp trives i fuktige og mørke omgivelser, derfor når vi pakker føttene våre inn i varme, trange sko store deler av året, er det stor sannsynlighet for at de fleste av oss vil stifte bekjentskap med neglesopp på et eller annet tidspunkt. 

Neglesopp vil gjøre at neglen blir tykkere og gulhvit i fargen. Soppinfeksjon i neglen kan også føre til at området rundt neglen blir rødlig, og hvis infeksjonen forblir ubehandlet kan neglen, i verste tilfelle, falle av. Hos oss i Laser & Skin Clinic Oslo har vi gode erfaringer med laserbehandling av neglesopp, og du er velkommen forbi klinikken for en konsultasjon av praktiserende allmennlege.

Neglesopp vil typisk vise seg på tåneglene og rammer som oftest storetå og lilletå først. Når vi presser føttene våre ned i varme og trange sko vil dette redusere blodsirkulasjonen til tærne, noe som kan være med til å gi gode vekstvilkår for neglesopp. Det kan også være noen tilstander, eller medisiner, som kan være med til å øke risikoen for å utvikle neglesopp. Har du for eksempel sukkersyke, skal du være ekstra oppmerksom på føttene, også igjennom vinteren. 

Bli kvitt neglesoppen med laserbehandling

Hvis neglesoppen først har bitt seg fast til tåneglene dine, er det ikke alltid like lett å bli kvitt den, men det er ikke umulig. Hos Laser & Skin Clinic  Oslo har vi siden 2015 behandlet neglesopp med laser, og vi opplever at kundene våre har god effekt av behandlingen. Ønsker du å få friske føtter til sommeren, kontakt oss allerede i dag for å få stilt en diagnose og oppført en individuell behandlingsplan.

De fleste av kundene våre som får behandlet neglesopp opplever en tilfredstillende effekt allerede etter 2-3 behandlinger. Mange har allerede prøvd å behandle neglesoppen med tabletter, ofte med sjenerende bivirkninger og uten tilfredstillende resultat. Behandling av neglesopp med laser er en effektiv behandlingsmetode, med gode behandlingsresultater, noe som gjør oss til et sikkert valg.

Hos oss vil du ved første konsultasjon bli møtt av ansvarlig medisinsk lege Jahed Alahyar, som vil lage en grundig diagnostisering av utfordringene dine. Sammen vil dere skreddersy en behandlingsplan som passer til deg, det kan være laserbehandling, eller en kombinasjonsbehandling med laser og medisinsk behandling. 

Du får selvfølgelig oppfølgning etter endt behandling, og ved tilbakefall tilbyr vi en langvarig behandling til pakkepris.

Er neglesopp farlig?
Nei, neglesopp er ikke farlig, og gir sjelden alvorlige symptomer. Neglesopp kan likevel være sjenerende, og krever derfor behandling.
Hva er neglesopp?
Neglesopp, også kallet onykomyose, er en soppinfeksjon under neglene. Den angriper typisk tåneglene, men kan i sjeldne tilfeller også være på fingerneglene.
Hvem får neglesopp?
Alle kan få neglesopp, men risikoen øker ved høy alder. Forekomsten av neglesopp er hyppigere hos folk som driver med idrett, personer som bruker tette og fuktige sko, samt personer med sukkersyke og med nedsatt immunsystem.

0
Feed

Skriv en kommentar