Laser & Skin Clinic Oslo- En klinikk med fokus på skjønnhet og velvære

Hos Laser & Skin Clinic Oslo arbeider vi for at du skal kunne være den beste utgaven av deg selv. Hvordan? Ved å tilby estetisk behandling med respekt for kroppens egen naturlighet. 

 

 

Behandlingene som vi utfører er av høy kvalitet, vi bruker moderne utstyr og kan med stolthet si at vi har en av markedets beste priser. Les videre for å bli bedre kjent med oss og finn ut av hva vi tilbyr.

Hos Laser & Skin Clinic Oslo arbeider vi for at du skal kunne være den beste utgaven av deg selv. Hvordan? Ved å tilby estetisk behandling med respekt for kroppens egen naturlighet. Behandlingene som vi utfører er av høy kvalitet, vi bruker moderne utstyr og kan med stolthet si at vi har en av markedets beste priser. Les videre for å bli bedre kjent med oss og finn ut av hva vi tilbyr.

Moderne laserbehandling - med fokus på velvære


Hvis du leter etter en skjønnhetsklinikk i Oslo som har spesialisert seg på moderne laserbehandling, så er vi i Laser & Skin Clinic Oslo et opplagt valg. Som behandler med laser i Oslo er vi en av de førende aktørene på markedet, og vi er stolte av å kunne tilby en rekke forskjellige behandlinger som skreddersys hver og en kunde.

Vi har spesialisert oss innen laserbehandling av hud, og hårfjerning med laser, samt behandling av neglesopp og rosacea. Klinikken vår drives av allmennlege Jahed Alahyar, og to laserterapeuter som har spesialkompetanse innen laserbehandling. Hos oss er du i trygge hender, og vi legger stor vekt på at du som klient skal føle deg ivaretatt helt fra første øyeblikk. 

I og med at klinikken drives av en praktiserende lege i allmennmedisin, så har vi mulighet til å sammensette et behandlingtilbud ut fra en medisinsk legefaglig vurdering. Hos oss vil du få et skreddersydd behandlingstilbud som passer deg, og de utfordringene som du ønsker at vi skal hjelpe deg med. 

 

Våre mest populære laserbehandlinger


I vår hudklinikk tilbyr vi flere forskjellige former for laserbehandling, med de nyeste versjonene av medisinske og kosmetiske laserer. Du kan derfor være helt sikker på at laserbehandlingen er av ypperste kvalitet. En av våre mest populære laserbehandlinger er hårfjerning med laser. Hvis du, som så mange andre, ønsker langvarig og effektiv fjerning av hår, er hårfjerning med laser et godt valg. I Laser & Skin Clinic Oslo bruker vi selvfølgelig en av markedets beste lasere innen hårfjerning, nemlig Soprano Ice. 

Andre populære laserbehandlinger i klinikken er eksempelvis laserbehandling mot akne og Rosacea. Mange av klientene våre kommer i klinikken fordi de har sjenerende hudproblemer som de ønsker å behandle. Med moderne laserbehandling kan vi opprette hudens balanse og gi kundene våre vakrere hud.

Høy kvalitet til en av markedets beste priser


Alle vi som arbeider i Laser & Skin Clinic Oslo er drevet av et ønske om å kunne tilby kundene våre sikre behandlinger med gode resultater. Hvis du ønsker behandling med laser i oslo er vår hudklinikk et seriøst, trygt og faglig kompetent valg. Når vi samtidig tilbyr konkurransedyktige priser på laserbehandling, er vi også et rimeligt valg. 

Ta gjerne en nærmere titt på prisene våre her. Du er også velkommen til å kontakte oss, vi sammensetter gjerne en prispakke som passer perfekt til de ønsker og behov som du har. 

 

Hva kan behandles med laser?
I klinikken vår behandler vi forskjellige former for utfordringer relatert til akne, hud, kropp og langvarig hårfjerning.
Hva koster laserbehandling?
Prisene for laserbehandling varierer etter hva slags type behandling du skal foreta. Du finner oversikt over prisene våre her på nettsiden.
Kan man oppleve bivirkninger fra behandling med laser?
Behandling med laser gir ikke i seg selv direkte bivirkninger. Typisk er det noen forholdsregler som du skal følge etter behandling, som å unngå direkte sollys på det behandlede området. Du vil selvfølgelig informeres om dette innen behandlingen starter.

0
Feed

Skriv en kommentar