Gjør magefettet til 6-pack abs med EMS

Hvorfor er menn besatt av 6-pack magemuskler? hvorfor ønsker kvinner en flat mage? Når det gjelder menns utseende, kan 6 -pack abs representere god helse og kondisjon. Imidlertid, hvis vi prøver å grave dypere inn i artens opprinnelse, antar noen forskere at det å ha sterkere magemuskler bidro til større hjerner i Homo Habilis og Homo Erectus humanoids. Kulturelt kan de første beretningene om 6 -pack abs finnes i gamle greske skulpturer.

 

Selv om du er forsiktig med kostholdet ditt og trener trofast, sliter du fortsatt med å oppnå en tonet, muskuløs kropp. Hvis dette høres ut som deg, kan det være på tide å prøve EMS. Dette kroppsformingssystemet, som tilbys ved Laser og skin klinikk i Oslo, kan hjelpe deg for å forsterke magemuskulaturen, bygge opp 6 pack, løfte baken, og gir resultater som er vanskelig å oppnå på egen hånd.

Emsculpt six pack

Hvordan brenner EMS fett?

Emsculpt

Behandling med EMS fører til hypertrofi av enkelte muskel celler og dermed  forsterkning av muskler i behandlede området. Når muskelmassen blir større, vi dette føre til økt forbrenning. Den økte forbrenningen fører til reduksjon i fettmassen i området som behandles.

Går du ned i vekt med EMS?

Emsculpt

EMS gir dramatiske resultater i muskelvekst og tap av fett. Deltakerne opplever et mer slank og muskuløst målområde uten slapphet i huden. EMS gir et gjennomsnittlig fetttap på 19% og gjennomsnittlig muskelvekst på 16% i målområdet etter 4 behandlinger utført innen 2 uker.

 

Pasienter ser ofte tegn på bedring etter den aller første behandlingen, og de fulle resultatene utvikler seg omtrent fire uker etter at serien er fullført. Noen pasienter kan opprettholde resultatene på lang sikt ved regelmessig trening og følge et nøye kosthold. Etter de første 4 behandlinger, kan en behandling pr. måned eller hver 14. dag utføres som vedlikeholdsbehandling/booster behandling.

FAQ

Hva slags resultater kan jeg forvente av EMS?

Denne kroppsskulptureringsbehandlingen fokuserer på toning og bygging av muskeldefinisjoner i rumpa, lår, legg, overarm, flankene eller mageområdet. Du blir kvitt uønsket fett og gjør musklene dine merkbart sterkere. Du vil kanskje oppleve at styrkeøvelser blir lettere å utføre etter denne behandlingen. kroppen blir mer muskuløs som følge av denne behandlingen, dette øker stoffskiftet i muskelvevet noe som gjør det lettere for kroppen å brenne kalorier og fett mer effektivt.

 

EMS forbedrer diastasis recti med -19%. Helt uten kirurgi og nedetid.

Hvordan er behandlingsopplevelsen med EMS?

Under hver behandling vil en ekstern håndtak plasseres mot målområdet og festes slik at den ikke beveger seg. Når maskinen slås på, vil du føle at muskelsammentrekninger finner sted dypt inne i den delen av kroppen som behandles. Ved behandling av leggmuskler Vil du merke at bena forsiktig løfter og faller når hver sammentrekning finner sted, men du vil ikke oppleve ubehag. Håndtaket vil gjøre subtile, periodiske trykk på behandlingsområdet for å bryte opp melkesyre. Når behandlingen er over, kan du komme tilbake til den vanlige timeplanen din. Enhver muskel ømhet du føler dagen etter vil være lik det du kan oppleve etter en tøff treningsøkt.

Hvordan skiller EMS seg fra andre kroppskonturerende behandlinger?

I løpet av de siste 15 årene har flere ikke-invasive kroppskontureringskurer blitt tilgjengelige for å hjelpe pasienter med å slanke seg og forme vanskelige områder som har motstått kosthold og mosjon. Men mens mange av de andre behandlingssystemene fokuserer på å bli kvitt uønsket fett, jobber EMS for å styrke og bygge muskler. Dette gjør EMS til en flott komplementær behandling. Pasienter som har kvittet seg med fett, gått ned i vekt, enten gjennom kosthold og trening eller ved hjelp av et annet kontureringssystem, vender noen ganger til EMS for å få hjelp til å styrke musklene.

Er jeg en kandidat?

Hvis du er interessert i å finne ut om du er en god kandidat for dette revolusjonerende behandlingssystemet, er det første trinnet å planlegge en konsultasjon med en av de vennlige fagpersonellene på kontoret vårt. Under konsultasjonen vurderer vi din medisinske historie, evaluerer ditt bekymringsområde og snakker med deg om dine kosmetiske mål. Vi avgjør om dette behandlingssystemet er den beste tilnærmingen for deg. Men det er flere tidlige tegn på at du kan være en spesielt god kandidat.

Du er allerede i ganske god form

Dette behandlingssystemet er ideelt for pasienter som regelmessig trener og tar godt vare på kroppen, men som fortsatt ikke har klart å oppnå fullstendig muskeltonus og styrke i magen eller baken. Denne behandlingen supplerer deres allerede sunne livsstil, og gir dem boostet de trenger for å presse seg forbi et treningsplatå og til slutt oppnå kroppen de har jobbet mot.

Du har en generell helse

Pasienter som vurderer denne behandlingen bør ikke ha metallimplantater eller en historie med muskelproblemer. Denne behandlingen er heller ikke egnet for gravide pasienter.

Du prøver å komme tilbake etter skade

Idrettsutøvere som har blitt sidelinjet av en skade, og som prøver å gjenoppbygge svekkede muskler raskt, vender noen ganger til denne behandlingen.

Pasienter som kan følge en sunn livsstil, både under behandlingen og etter, ser vanligvis de beste resultatene. Å unngå overdrevent alkoholforbruk, avstå fra å røyke, følge et samvittighetsfullt kosthold og trene regelmessig kan både optimalisere resultatene og hjelpe deg med å opprettholde resultatene på lang sikt.

Ta det første trinnet i dag

Noen deler av kroppen vil bare ikke forme seg, uansett hvor hardt vi trener og kosthold, men dette skulptureringssystemet kan gi deg resultatene du har strebet etter.

Kan du gjøre EMS hvis du er feit?

Den ideelle kandidaten for EMS er passe eller rimelig sunn og ønsker å tone problemer. Det er ikke ment for noen som er overvektige og leter etter drastiske vekttapresultater.

Hva er bivirkningene av EMS?

EMS er en helt ikke-invasiv behandling og utgjør som sådan svært liten risiko for bivirkninger. Den vanligste bivirkningen er en følelse av muskelsmerter, lik den følelsen man kan føle etter en kraftig trening.

Hvor smertefullt er EMS?

EMS forårsaker ikke smerter eller ubehag. Vi har total kontroll over behandlingsintensiteten, så pasientene blir alltid behandlet på et nivå som er behagelig for dem.

Strammer EMS huden?

Hudstramming og kroppskonturering med EMS kommer med påviste resultater, inkludert et gjennomsnitt: 16% økning i muskelmasse. 19% reduksjon i fett.

Hvor mange kilo kan du gå ned med EMS

Jo mer muskler du har, jo flere kalorier kan du konsumere mens du når dine mål. Hvis du over tid legger på deg fem kilo ekstra muskler, vil du brenne 35 kalorier ekstra per dag. For å gi deg en ide om hvor viktig dette er, kan du miste 3,65 pounds per år uten å gjøre noen endringer i kostholdet ditt.

Blir du kvitt magefett ved hjelp av EMS?

EMS reduserer ikke bare det magefettet, det er den eneste kroppskontureringsbehandlingen som FDA har godkjent for å bygge, styrke og tone muskler. Dette tilbyr den mest omfattende, ikke-kirurgiske løsningen for konturering av magen på markedet.

 

Hvor mye fett kan jeg miste med denne behandlingen?
Du kan forvente å miste omtrent 19% av de hvite fettcellene i målområdet.

Kan jeg gjøre EMS under mensen?

Det anbefales at magebehandlinger ikke utføres under kvinnelig menstruasjon, da de kan øke kramper og blødninger. Fjern metallsmykker, spesielt elektroniske klokker, og legg fra deg mobiltelefoner og datamaskiner fordi de ikke kan brukes mens enheten er i bruk.