Ultherapy

Ultherapy er ulthralyd basert etstestisk teknology som bruker ulthralydens evne til å løfte hals, hake og øyenbryn uten inngrep, og til å forbedre linjer på brystet. Den leverer mikro fokusert ultralyd helt ned til de dypeste deler av huden, og varmen som utvikles setter i gang produksjon av kollagen og elastin. Huden vil gradvis strammes over en periode på 3- 6 måneder. Ulthera er den beste løsning for oppstrammende behandling uten kirurgi, og er den eneste FDA godkjente metoden på markedet. I motsetning til lasere, radiofrekvens, kirurgi og andre teknologier avgir Ultherapy den rette mengden ultralydenergi i den rette dybden og den rette temperaturen gjennom hudens overflate. Behandlingen har ingen nedtid og man kan gå på jobb etter behandling.

Behandling utføres av medisinsk ansvarlig lege.

Den eneste FDA godkjente metoden på markedet

Er det trygt å bruke Ulthera?

Ultherapy Banner 3

Kliniske studier dokumenterer at Ulthera er en trygg behandling, og det er gjennomført flere titusener behandlinger verden over uten vesentlige bivirkninger og med fornøyde pasienter. Ultralyd har vært brukt innen medisinen i mer enn 50 år.

Hvem passer Ulthera for?

Behandlingen passer for alle hudtyper. En god kandidat for Ulthera har gjerne mild til moderat synlig og ofte følbar slapp hud. Eksempelvis er en senket øyenbryn-linje, slapp hud på øyelokkene eller under haken blant de første tegnene på aldrende hud. Selv om Ulthera ikke er en erstatning for kirurgi generelt, oppleves det ofte som et godt alternativ for pasienter som ikke føler seg klar for kirurgiske inngrep.

Hvordan gjøres behandlingen?

Behandlingen utføres av hudlege og tar mellom 30-60 minutter avhengig av område som behandles. Man benytter seg av en applikator som legges på huden og gir punktvise målrettete ultralydbølger ned i bindevevet. Man skader ikke huden og vil kun kunne oppleve lett rødhet og meget lett hevelse som ofte bare varer noen få timer. Det betyr at det er liten eller ingen nedetid etter behandlingen.

Det kan føles noe ubehag under behandlingen, og hos enkelte kan det oppleves som noe smertefullt. Det er individuelt hvordan man reagerer under behandlingen. Vi vil kunne tilby smertebehandling på forhånd hos den enkelte. Ofte kan en kombinasjon av Ibux 600mg og valium 5-10mg være en god smertelindrende kombinasjon.

 

Det kreves ingen avholdenhet fra trening etter denne typen behandling.

 

For å dokumentere behandlingsresultatet på best mulig måte vil vi ta før- og etterbilder. Vi anbefaler en kontroll etter 4 mnd.

Hva kan man forvente etter behandling?

Du vil kunne se positive forandringer umiddelbart etter behandlingen, men det vil ta opp til 90 dager før du kan se den fulle effekten av Ulthera.

 

Graden av oppstramming er noe avhengig av lokaliseringen,  og  vil i utgangspunktet kunne være  fra  5 m.m. og mer. Det kan bli aktuelt med en liten tilleggsbehandling igjen etter 4 mnd, for å bedre resultatet ytterligere.

 

Ulthera er en dokumentert, ikke kirurgisk behandling for oppstramming av hud i ansikt og på hals ved hjelp av ultralyd. Den er godkjent av amerikanske myndigheter (FDA) og er velegnet for behandling av lett til moderat løs hud særlig under hake, kinn og slapp hud over øyne.