En ny tilnærming til leppeforbedring med laser

Er du på jakt etter de perfekte leppene? Du er ikke alene! Fra renessansemalerier til kjendiser på den røde løperen, er det klart at folk har vært på jakt etter den perfekte leppen i århundrer.

Det er ikke rart at sminketeknikker og leppefyll er populære blant de som ønsker å forbedre leppene. Bare å bruke rød leppestift kan få deg til å føle deg mye mer trygg og sammensatt! Imidlertid har midlertidige behandlinger sine ulemper og fyllstoffer kan være smertefulle. Heldigvis kan en ny leppeforbedringsteknikk kalt ClearLift bøte på alle disse problemene og hjelpe deg med å få drømmene dine!

Mange kvinner føler seg tryggere når leppene ser ut på en bestemt måte. Vanligvis vil kvinner at leppene skal se fyldigere, mer fargerike og mer proporsjonale ut. Det kan overraske deg å lære at det er rikelig med vitenskap bak de perfekte leppene. Med de riktige proporsjonene, formen og fargen kan hvem som helst oppnå sine ideelle lepper.

Hva er den perfekte leppen?

Noen få studier har undersøkt hvordan folk oppfatter leppens attraktivitet. En forskningsstudie fra 2017 brukte en fokusgruppe til å se på bilder av kvinner med leppene fotoredigert i forskjellige former og størrelser. Resultatene viste at de mest attraktive kvinnelige leppene ser slik ut:

 

De mest attraktive leppene, ifølge denne fokusgruppen, var de som ble redigert for å ha en 53,5% økning fra leppene i det opprinnelige bildet. * De mest attraktive leppene tok en relativt liten del av den nedre delen av ansiktet - mindre enn 10%. * Folk favoriserte forholdet mellom overleppe og underleppe på 1: 2. * Farge, tekstur, definisjon og volum var alle viktige for den ideelle leppen. Disse studieresultatene gir oss et klarere bilde av hvordan den "perfekte leppen" ser ut for mange mennesker.

 

Når du gjennomgår en leppelaserbehandling som ClearLift, kan det å kjenne disse dimensjonene hjelpe deg med å få en mer ønskelig leppeform.