Kombinasjonsbehandlinger for hudoppstramning & hudforyngelse, aknearrbehandling og skin resurfacing

 

Vi tilbyr en gratis konsultasjon for nærmere vurdering, informasjon om prosedyren , viser før- og etterbilder og samt rimelig pakkepris for behandling.

Utstråling, klarhet og glatt tekstur er kjennetegnene på ungdommelig hud. Men over tid kan effekten av aldring og soleksponering påvirke huden og etterlate rynker, fine linjer, solflekker, pigmenterte lesjoner, ujevn hudtone og slapphet i huden. Kombinasjonsbehandling for de nevnte hudproblemer gir den mest tilfredsstillende resultat og vi har et bredt spekter av lasere og ultralydbasert teknologi (ulthera) som brukes for å oppnå optimal hudforyngelse, hudoppstramming, aknearr-behandling, rynkebehandling og fjerning av pigmenteringer.

Hudlaserbehandlinger forynger moden hud, forbedrer pasientenes naturlige skjønnhet og gir glattere, yngre og sunnere hud.

 

Noen av behandlingene som for eksempel ClearLift , Clearskin Pro og Ulthera som brukes for hudoppstramming ,regnes som "lunsjtid-prosedyrer". Det betyr at de er praktisk talt uten noen nedetid. I tillegg krever de ikke bedøvelse før behandling og er trygge for alle hudtyper.

Hvordan virker hudforyngelse?

Det kliniske grunnleggende konseptet bak Almas ikke-kirurgiske ansiktsløftning er fascinerende. Energien som brukes av enheten skaper varmepunkter eller mikroskader i forskjellige dybder av epidermis. Denne energien kan være lysbasert, som IPL eller laser, radiofrekvens eller ultralyd (ulthera). Disse skadene er i mange tilfeller usynlige for det blotte øye. De utløser hudens naturlige helbredelsesprosesser som inkluderer gjenvekst av unge og sunne kollagen- og elastinfibre. Hudforyngelse kalles ofte hud-remodellering da det øker hudens tekstur.

Vi bruker følgende enheter:

  • Clearlift 1064 nm laser
  • Dye-vl
  • ClearSkin pro
  • Clearlift
  • Ulthera

Alder: 25-40 år

Å oppnå og opprettholde en optimal balanse mellom arbeid og liv er et hovedmål for folk mellom 25-40. De møter rutinemessige stressnivåer og økt bevissthet om aldring, og forstår og omfavner derfor viktigheten av egenomsorg. Den påfølgende 40-dagers kombinerte protokollen er en løsning som er egnet for hudforyngelse for folk mellom 25 og 40 års alder.

 

Dag 1: ClearSkin Pro
Dag 10: Clearlift
Dag 20: ClearSkin Pro & Clearlift
Dag 30: Clearlift
Dag 40: ClearSkin Pro

Alder: 40-55 år

Dag 1: Er-yag
Dag 14: ClearSkin Pro
Dag 21: Clearlift& Dy-vl
Dag 35: ClearSkin Pro
Dag 42: Clear lift & ClearSkin Pro
Dag 56: Er-yag

Alder: 55-75 år

Dag 1: ClearSkin Pro & Dye-Sr/vl
Dag 10: Er-yag
Dag 30: ClearSkin Pro & Dye-SR/Vl
Dag 50: ClearSkin Pro & Dye-Sr/Vl
Dag 60: Er- Yag 2940