Clear Skin Pro

Clear Skin Pro er en Erbium glasslaser med en bølgeløgende som går gjennom huden uten å påvirke selve huden og er fantastisk for hudforyngelse , behandling av aktiv akne, aknearr, melasma, arr og hudoppstramming.

Almas ClearSkin er den første teknologien som kombinerer en ikke-ablativ laser med samtidig kontaktkjøling og vakuumteknologi for å behandle kviser trygt og effektivt.

 

Mens det er mange behandlingsalternativer tilgjengelig for kviser, både reseptbelagte og reseptfrie, fungerer disse ikke for alle.

Når kviser er spesielt sta eller alvorlig, kan det være behov for en mer avanserte og kombinerte løsninger.

 

ClearSkin pro med vakuumbehandling adresserer alle former for akne vulgaris, inkludert papler, pustler og knuter, samtidig som de oppnår en mild foryngelseseffekt, noe som reduserer utseendet på akne arr ved å stimulere kollagenfornyelsen.

Hvordan virker ClearSkin pro mot aktiv akne?

På grunn av den spesifikke bølgelengden blir laserlyset absorbert av vann som utgjør den viktigste delen av talgproduserende kjertler, varmen, den termiske energien som oppstår, skader talgkjertlene, talgkjertlene ødelegges og tørkes ut, samtidig bakterien som er årsak til betennelsesreaksjon i talgkjertlene blir drept. Vakuumhodet fjerner uønsket rusk som tetter porene, mens kjølingen beskytter epidermis, reduserer smerte, rødhet og hevelse. Dette er grunnleggende for pasienter som ikke ønsker behandling med nedetid og som umiddelbart trenger å gå tilbake til daglig rutine og avgjørende for pasienter som allerede har smerter og lider av betent kviser.

 

Siden laserlyset i denne bølgelengden ( 1540nm) blir ikke absorbert av melanin/pigmenter, er behandlingen safe for alle hudtyper. Dette gir oss mulighet for å hjelpe alle med akne problemer uten å tenke på hudtypen.

Når det gjelder hudforbedring, forårsaker ClearSkin pro en termisk skade i dermis, noe som setter i gang en reparasjonsprosess rundt de koagulerte kolonnene som laseren lager i dermis, mens overhuden blir intakt. Resultatet er nytt dermisvev og synlig yngre hud. Behandlingen har ingen nedetid og gjøres uten bedøvelse. Med clear skin pro kan man også behandle smilerynker, rynker under øynene og rynker rundt munnen, denne behandlingen kan kombineres med Erbium yag- laser for å opptimalisere rynkebehandling rundt øynene, munn eller hele ansiktet.

 

Antall behandlinger man trenger er avhengig av tilstanden. For hudforbedring kan man trenge 3-4 behandlinger, det samme gjelder for behandling av akne.

 

Man kan få betydelig gode resultater ved å kombinere clear skin pro med clear lift, Erbium Yag laser, Dy-vl og mikroplasma